И нова вилка да вземеш пак ще трака, нещата вървят в комплект. Хубав съединител е задължителен,а след това ремонта на вилката,но само с гола заварка и след това дупчене няма пак да стане. За да се увериш си хвани вилката при работещ двигател и виш резултата. Във всяка професия има винаги някви таини,така че ме разбери че не казвам всичко,ти сам си се уверил в това.Според мен мнения в форума се дават с цел Помощ на някой който има нужда,а не да си чешаме езиците с някакви предположения. Колко съединителя смени за да знаеш???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със 145 боксер
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfistaДва съединтела съм сменил ,като втория го прецаках.Знам и за малката ти тайна
.И са ми кажи как подведох човека като му спестих 40лв за нова вилка и пак да му трака
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
имам още ниаколко вупроса? аз вече казах че карам алфа от 1мес. , а боксер за прув пут нормално ли е 1.4i 90кониа да гори 12/100км грацко при спокоино каране, и да работи с 3000 оборота на 5та при 90км/х сущо така имам луфт на скоросниа лост дори когато е на скорост и то доста голиам това мойе ли да е от скорустна кутиа или просто лоста
Comment
-
Първоначално публикувано от petza145имам още ниаколко вупроса? аз вече казах че карам алфа от 1мес. , а боксер за прув пут нормално ли е 1.4i 90кониа да гори 12/100км грацко при спокоино каране, и да работи с 3000 оборота на 5та при 90км/х сущо така имам луфт на скоросниа лост дори когато е на скорост и то доста голиам това мойе ли да е от скорустна кутиа или просто лостаа за лоста трябва да се погледне защото може да са доста неща едното от които изисква ремонт със сваляне на кутията/аз вече го преживях/ако не може да е от жилата
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от petza145имам още ниаколко вупроса? аз вече казах че карам алфа от 1мес. , а боксер за прув пут нормално ли е 1.4i 90кониа да гори 12/100км грацко при спокоино каране, и да работи с 3000 оборота на 5та при 90км/х сущо така имам луфт на скоросниа лост дори когато е на скорост и то доста голиам това мойе ли да е от скорустна кутиа или просто лостаRANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от petza145мерси много ще проверя za plankata, смятам да си слога газ ама незнам как ще се отрази на работата на boxera, кво ще кажете вие
Зависи от майстора1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от Sergey_gigovи споредд мене е от лагера - сега и аз имам такъв проблем и трябва да сменям съединителя - дайте идея - каква марка да сложа и колко пари4ки е той ?/и вилката или я смени или ремонтирай оригиналната,според Боби и Сашо е по-добрия вариянт ремонта на оригиналната-моята я направиха.Ремонта се състои в наваряване на мястото на износване на отвора където се захваща самата вилка и после се пробива дупка достатъчна за поставянето на вилката-демек се наварява докато се възвърне оригиналния размер на отвора
Успехalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
[quote=Sergey_gigov]Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от "Sergey_gigov":2o53poglи споредд мене е от лагера - сега и аз имам такъв проблем и трябва да сменям съединителя - дайте идея - каква марка да сложа и колко пари4ки е той ?/и вилката или я смени или ремонтирай оригиналната,според Боби и Сашо е по-добрия вариянт ремонта на оригиналната-моята я направиха.Ремонта се състои в наваряване на мястото на износване на отвора където се захваща самата вилка и после се пробива дупка достатъчна за поставянето на вилката-демек се наварява докато се възвърне оригиналния размер на отвора
Успех[/quote:2o53pogl]
Ооо нали ми имаш телефона0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
[quote=Bobo]Първоначално публикувано от Sergey_gigovПървоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от "Sergey_gigov":2fqcgp6hи споредд мене е от лагера - сега и аз имам такъв проблем и трябва да сменям съединителя - дайте идея - каква марка да сложа и колко пари4ки е той ?/и вилката или я смени или ремонтирай оригиналната,според Боби и Сашо е по-добрия вариянт ремонта на оригиналната-моята я направиха.Ремонта се състои в наваряване на мястото на износване на отвора където се захваща самата вилка и после се пробива дупка достатъчна за поставянето на вилката-демек се наварява докато се възвърне оригиналния размер на отвора
Успех[/quote:2fqcgp6h]
имам го бате - и много скоро ще видиме какво ще направиме по боксера- в тебе ми е надеждатаalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
абе пичове до колкото разбрах на жилката има дупка която се изнася а ако се мине по ръбожете на тая дупка със силикон няма ли да спре тракането???Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Ormабе пичове до колкото разбрах на жилката има дупка която се изнася а ако се мине по ръбожете на тая дупка със силикон няма ли да спре тракането???Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Ormабе пичове до колкото разбрах на жилката има дупка която се изнася а ако се мине по ръбожете на тая дупка със силикон няма ли да спре тракането???RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
Comment